Sol·licitud de rectificació a e-noticies

Senyor Xavier Rius

Com director de la publicació digital e-noticies li demanaríem fes una rectificació de l’article http://www.e-noticies.com/opinions/una-vergonya-de-diada-28258.html signat per vostè mateix on es qualifica UNCat com una formació que frega l’extrema dreta.

UNCat s’ha definit sempre com una organització democràtica que rebutja tota forma de totalitarisme i per tant no hi ha lloc per qualificar-nos com una organització pròxima a l’extrema dreta. Si ha seguit els nostres actes, manifestos i comunicats que pot consultar a la nostra web, www.unitat.cat , tindrà prou proves del seu error per no dir calúmnia.

Sabem que te prou informació i per tant la seva qualificació-desqualificació te més motius polítics que informatius malgrat tot esperem un mínim de professionalitat per part seva i  esperem rectifiqui en les seves apreciacions.

L’intent de desprestigiar UNCat tot definint-la com organització d’extrema dreta te uns foscos interessos polítics, el missatge que UNCat ha llançat, del dret a viure en una Catalunya Catalana sembla que no agrada a determinada classe política que preferiria veure una Catalunya despersonalitzada, globalitzada i orfe de tota identitat, ans el contrari nosaltres lluitem per una Catalunya Lliure i Catalana i malgrat que som conscients que rebem atacs de certs sectors polítics ens dol que dintre del món de la premsa hi hagin que s’afegeixin a aquestes calúmnies, deixant de banda l’essència de la seva professió que es donar una informació certa i imparcial dintre de les seves possibilitats.

Esperant la seva rectificació s’acomiada

Secretariat Nacional

Unitat Nacional Catalana
www.unitat.cat 
correu@unitat.org

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s