D’ Espanya, ni bon vent ni bon parlament. ABSTENCIÓ!!!! Març de l’any 2000.

D’ Espanya, ni bon vent ni bon parlament.
ABSTENCIÓ!!!! 

Els nacionalistes catalans tenim davant nostre un nou repte, les eleccions al Parlament Espanyol.

Uns ens diuen que com a nacionalistes hem de fer pinya per fer sentir la veu de Catalunya a Madrid, i al final acaben recolzant un govern espanyol que és la personificació del poder de l’ocupant. Es dóna la paradoxa que com a nacionalistes donen suport a la continuïtat i governabilitat de l’estat espanyol, i tot plegat per quatre engrunes. En definitiva és el poder pel poder, sense cap altre guany que uns migrats traspassos. Per contra aquest suposat nacionalisme català fa el joc al partit de torn, sigui el PP o el PSOE, màxims exponents del més ranci nacionalisme espanyol.

Altres, des de postures sobiranistes, no tenen el més mínim dubte a l’hora de constituir un front electoral al Senat espanyol amb les forces que han anat creant i alimentant el sentiment anticatalà al nostre país, i ens referim al PSC (PSC-PSOE), creadors i mantenidors del Fòrum Babel, opositors a la normalització lingüística a casa nostra i força decisiva en el procés de divisió dels catalans.

Per tot plegat quina postura hem de prendre els nacionalistes catalans?
L ‘ABSTENCIÓ !

Com catalans que lluitem per la independència de la nostra nació hem de tenir molt clar que no tenim res a fer al parlament espanyol, el parlament espanyol és la representació de l’ocupació espanyola, i participar en ell és participar en el joc que els espanyols han creat per continuar oprimint les nacions de l’estat. El paper que podem jugar els catalans sols pot ser de comparses dels dos partits nacionalistes espanyols, i recolzem el que recolzem sols servirà per hipotecar el nacionalisme català, oferint la versió més pactista i claudicant que es pugui donar.

Per tot això cridem a l’abstenció. Que es donin compte que els nacionalistes catalans no volem participar en el joc que els nacionalistes espanyols han bastit per justificar l’ocupació del nostre poble. Com catalans hem de participar a les institucions del nostre país i a les institucions europees, però per ser catalans i europeus no ens cal passar per Espanya.

D’ESPANYA NI BON VENT NI BON PARLAMENT!
març de l’any 2000.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s