UNITAT NACIONAL CATALANA PRESENTA LA SECCIÓ COMARCAL DEL GARRAF

UNITAT NACIONAL CATALANA PRESENTA LA SECCIÓ COMARCAL DEL GARRAF

 vilanova

 

Unitat Nacional Catalana va fer la seva presentació pública a Vilanova i la Geltrú , en un acte obert al públic celebrat a la sala d’actes de la Biblioteca Joan Oliva, i que va reunir una cinquantena de persones que van escoltar les intervencions de dos dels integrants d’Unitat Nacional Catalana de Vilanova i la Geltrú , en Manel Pascual i la Júlia Rodríguez , i del membre del Secretariat Nacional de l’organització, en Xavier Andreu.

 

Unitat Nacional Catalana del Garraf ha aplegat un col·lectiu de patriotes de diferents sensibilitats, trajectòries i edats, amb la voluntat de potenciar una organització política que esdevingui el referent d’un independentisme modern, transversal, democràtic, no dogmàtic i unitari.

 

L’acte de presentació va ser seguit per la totalitat de la premsa local i comarcal que s’han fet ressò dels continguts de les propostes polítiques d’Unitat Nacional Catalana .

vilanova_acte1

diarivilanova210406

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s