UNC espanta però no mata. Setembre del 2007.

UNC espanta però no mata

Aquest Onze de Setembre ha estat massa tranquil i no s’han produït aldarulls d’importància excepte l’agressió feixista contra el local de les JERC a la Barcelona Vella.

Degut aquesta manca d’accions violentes contra els interessos de les forces espanyoles a Catalunya els diaris s’han inventat suposades amenaces de mort contra la delegació del Partido Popular.

El Periódico de Catalunya a la crònica signada per Josep Tordera deia “un grup de persones, ubicades sota una pancarta de la minoritària formació Unitat Nacional Catalana, havien llançat insults i amenaces de mort contra la delegació del PP”.

Unitat Nacional Catalana és una organització política democràtica independentista de recent creació que ha optat per distanciar-se de postures violentes que malauradament encara impregnen part del moviment independentista del nostre país. Per tant neguem tota relació amb les persones que suposadament varen amenaçar de mort als membres del Partido Popular i amb totes les accions violentes de caire provocador que es produïren durant la Diada.

La única acció violenta es va produir contra nacionalistes. Com ja hem denunciat, l’atemptat feixista contra el local de les JERC ha estat instigat per la campanya de criminilització del independentisme engegada pel Partido Popular, aquest partit és l’únic responsable de la violència tant institucional com de caire feixista que es produeix a casa nostra.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s