Gairebé un miler de potencials terroristes islamistes a Girona, Salt i Sarrià . Gener del 2008.

Gairebé un miler de potencials terroristes islamistes a Girona, Salt i Sarrià 

La pèssima política immigratòria que s’està duent a terme en el nostre país està comportant una descatalanització i destructuració de la societat catalana que avança a passes agegantades. La darrera mala notícia ha estat una enquesta publicada recentment i que fixa en un 10% el nombre de musulmans que no veuen malament l’ús de la violència per imposar la seva religió a la nostra societat. Traduït en valors absoluts causa esgarrifança veure què tenim a casa nostra. Segons aquestes dades, en el triangle format per Girona, Salt i Sarrià de Ter hi ha entre 800 i 1.000 potencials terroristes islamistes que poden passar a engruixar (o alguns ja ho fan) les files d’al-Qaida. Més esfereïdor és encara la xifra total de potencials radicals que viuen a Catalunya, aproximadament uns 60.000. De fet, ja fa temps que se succeeixen les operacions policials amb detencions a Catalunya, des d’Alacant fins a Perpinyà. Per tot això, UNCat-Girona demana a l’Ajuntament gironí que exigeixi diversos requisits per accedir als ajuts i els serveis socials oficials, com el coneixement del català, de la nostra història i de les nostres tradicions. Només d’aquesta manera, exigint la integració, es podrà evitar que el diner públic pugui destinar-se a servir finalitats terroristes. Hem de recordar també que Catalunya és un objectiu primordial en les ànsies destructives d’al-Qaida.

UNCat Girona

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s