LES ORGANITZACIONS SIGNANTS DEL “COMPROMÍS PER LA INDEPENDÈNCIA” VALOREN POSITIVAMENT LA PROPOSTA DE JOAN CARRETERO A FAVOR D’UNA CANDIDATURA UNITÀRIA DE L’INDEPENDENTISME L’ANY 2010. Maig del 2009.

LES ORGANITZACIONS SIGNANTS DEL “COMPROMÍS PER LA INDEPENDÈNCIA” VALOREN POSITIVAMENT LA PROPOSTA DE JOAN CARRETERO A FAVOR D’UNA CANDIDATURA UNITÀRIA DE L’INDEPENDENTISME L’ANY 2010

 

            Les organitzacions sotasignades, impulsores i coorganitzadores de la Conferència de Debat Independentista, celebrada a Barcelona el dia 7 de febrer i que van fer públic la passada diada de Sant Jordi el manifest: “Crida als sobiranistes catalans: Compromís per la independència nacional de Catalunya”, en el qual s’advoca perquè en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per l’any 2010, l’independentisme català es presenti sota unes soles sigles. Valorem de manera molt positiva la proposta feta pel líder de Reagrupament.Cat, Joan Carretero, a favor de la creació d’una candidatura independentista d’ampli espectre que tingui com a primer objectiu la proclamació de la independència de Catalunya des del Parlament.

            Entenem que els punts d’acord entre la proposta de Joan Carretero i el contingut del nostre document són gairebé totals i, en aquest sentit, ens sembla que a partir d’ara s’obre una gran oportunitat per fer possible entre tots que en les pròximes eleccions al Parlament hi hagi una candidatura unitària de l’independentisme que afronti amb garanties d’èxit aquests comicis.

            En conseqüència, ens comprometem a continuar treballant per aquesta unitat d’acció de l’independentisme i a posar tot el nostre esforç a fer realitat aquesta candidatura des de la generositat de tots i de cadascun dels que estem cridats a formar-ne part.

Per altra banda, encoratgem totes les persones que encara no s’hagin adherit a aquest “Compromís per la independència nacional de Catalunya”, a signar-lo a conferenciaindependentista.wordpress.com

Gràcies per endavant.

Barcelona, 18 de maig del 2009

Som Deu Milions, Associació Patriòtica Germans Badia, Joventuts Nosaltres Sols, Girona Independentista i Republicana (GIR), Coordinadora Ecologista Independentista (CEI), Partit Republicà Català (RC), Unitat Nacional Catalana (UNCat), Fòrum d’Esquerra de Sabadell (FES), Projecte 66, Congrés per la Sobirania dels PPCC.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s