Unitat Nacional Catalana s’adhereix al Manifest a favor d’una Conferència Nacional del Sobiranisme. 1er de juny de l’any 2010.

Unitat Nacional Catalana s’adhereix al Manifest a favor d’una Conferència Nacional del Sobiranisme.

Des d’Unitat Nacional Catalana volem adherir-nos plenament al MANIFEST A FAVOR D’UNA CONFERENCIA NACIONAL DEL SOBIRANISME car és una eina immillorable per assolir la consecució d’una candidatura unitària del sobiranisme català per les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

És hora de deixar de banda personalismes, interessos de partit o d’altres col·lectius i tirar endavant una candidatura unitària i tranversal que dirigeixi la via cap a la plena sobirania nacional que no te altra formulació que la constitució d’un Estat Català independent. Ha passat el temps de l’autonomisme, s’ha demostrat que és una via morta, a Espanya no hi ha lloc per les nacions que volen gaudir de la seva llibertat.

El Parlament de Catalunya ha de ser el nostre objectiu, hem d’assolir una majoria parlamentària sobiranista per proclamar la Independència de Catalunya, per crear un nou estat europeu, l’Estat Català.

Per tot això des d’Unitat Nacional Catalana volem transmetre la nostra adhesió i ferm compromís en recolzar i participar a la Conferència Unitària per la Independència que doni pas a la constitució d’una Candidatura Unitària del Independentisme, i esperem que aquest compromís es generalitzi a tots els que volem una Catalunya Lliure, Sobirana i per tant Independent.

1er de juny de l’any 2010.

Secretariat Nacional d’UNITAT NACIONAL CATALANA 
www.unitat.cat 
correu@unitat.org

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s