Unitat Nacional Catalana s’adhereix a la manifestació de l’Onze de Setembre del 1012: Catalunya, nou estat d’Europa

Unitat Nacional Catalana s’adhereix a la manifestació de l’Onze de Setembre:Catalunya, nou estat d’Europa

Des d’Unitat Nacional Catalana UNCat volem manifestar la nostra plena adhesió a la manifestació que sota el lema, Catalunya nou estat d’Europa, ha convocat l’Assemblea Nacional pel proper 11 de setembre.

Catalunya ha de dir prou a les polítiques regionalistes i autonomistes, no som una regió d’Espanya que pidola un pacte fiscal, som una nació d’Europa que vol viure lliure i decidir el propi destí. Volem la llibertat que dóna la plena sobirania i aquesta tant sols es pot manifestar en la consecució d’un Estat Català lliure i sobirà.

Per tot això volem demanar al Poble Català que surti al carrer per manifestar que la Independència és la única via que Catalunya te per seguir ser una Nació. Catalunya vol ser part d’Europa, una part important, però sense pagar el peatge que suposa la pertinença a uns estats, l’espanyol i francès, que només son una rèmora per la llibertat i la prosperitat del Poble Català.

Siguem lliures, siguem catalans!

Per la Independència, proclamem l’Estat Català!

Catalunya nou estat d’Europa!

Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana UNCat

7 de setembre del 2012.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s