Contra la repressió UNC condemna l’assassinat a Madrid de l’anarquista Emilio Mejía. Desembre del 2000.

Contra la repressió

UNC condemna l’assassinat a Madrid de l’anarquista Emilio Mejía i es solidaritza amb els seus familiars i companys. Denunciem enèrgicament la repressió de l’Estat espanyol, que comença contra els més dèbils ideològicament i més aïllats socialment, a fi d’anar dividint tots els opositors, enfrontar-nos i reprimir-nos per separat i un darrere l’altre. Hi veiem clares les tàctiques nazis de començar contra els nacionalistes, anarquistes, i seguir contra tots els que lluiten contra l’Estat espanyol en un audaç in crescendo permanent molt dosificat. És menester la solidaritat antirepressiva amb els repressaliats per part de l’Estat espanyol malgrat la seva ideologia sigui ben diferent a la nostra. Som demòcrates i reivindiquem els drets democràtics per a tothom, ideologia a banda; tal com especifica la “Constitución española” que els que més la defensen són els que més l’ignoren quan els interessa per als seus crims.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s