Santos Santamaria, Mosso d’Esquadra, assassinat per ETA. 19 de Març de l’any 2001.

Santos Santamaria, Mosso d’Esquadra, assassinat per ETA.

Santos Santamaria, policia català, membre dels Mossos d’Esquadra ha estat assassinat per l’organització ETA. És el primer cop que un membre de les forces nacionals de seguretat de Catalunya és assassinat pels que diuen defensar la llibertat del seu país.

Hem de negar la condició de lluitadors de la llibertat als membres d’ETA, aquesta gent actua a casa nostra com ho fa a Espanya per la senzilla raó que consideren Catalunya com part d’Espanya.

Per altra part hem de denunciar als qui volen donar suport polític a ETA des de Catalunya, és del tot inacceptable recolzar les activitats d’ETA i encara més quan ho fan des de postures suposadament independentistes, els nacionalistes catalans, els que lluitem per la independència de Catalunya, rebutgem les accions terroristes d’ETA al nostre país. A més donem suport als Mossos d’Esquadra com policia integral a Catalunya, tota campanya contra els Mossos d’Esquadra és un recolzament a la perpetuació de les forces de seguretat espanyoles al nostre país.

ETA Fora de Catalunya!
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana. 19 de Març de l’any 2001.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s