CAMPANYA CONTRA L’ASSASSINAT DEL BRAU A “CARMEN”. 2001.

CAMPANYA CONTRA L’ASSASSINAT DEL BRAU A “CARMEN”

Malgrat que sembla que la Generalitat de Catalunya no ha autoritzat l’ assassinat del brau a la representació de “Carmen” de Salvador Távora a casa nostra, us animem a seguir enviant protestes per aquest fet.
Ho podeu fer a través d’ADDA. Fent-los arribar per correu (C/Bailén, 164, baixos. 08037 Barcelona), fax (93 459 0265) o mail (stoptavora@addaong.org) el següent text:

Senyors d’ADDA,
Com a ciutadà de Catalunya, m’adhereixo a la condemna moral del Salvador Távora, propugnada per vostès, en raó als següents extrems:

Primer.- El poble català, amb la nostra cultura i característiques s’ha mostrat, en tots els sondeigs seriosos que s’han fet, contraris a la tortura dels animals i a les corrides de toros.

Segon.- En Távora deu el seu nom principalment al ressò que varen tenir a Catalunya les seves representacions artístiques, ja que li varen donar la Creu de Sant Jordi.

Tercer.- En Távora, un novillero frustrat als seus anys joves, no és respectuós amb el poble català qui el va fer famós i, després de presentar contra el Govern de la Generalitat un procés contenciós-administratiu i guanyar-lo amb una sentència polèmica, que fins i tot té un vot particular d’una de les magistrades i que ha costat a cada català 4 cèntims d’euro (6,66 ptes.), s’emporta aquests diners fora per tapar els seus forats econòmics quan va dir que els donaria a una obra benèfica.

Quart.- En Távora violenta i provoca a la majoria dels catalans trencant la nostra convivència per voler donar un sentir artístic a la tortura. Es per tot això la meva/nostra condemna moral: rebutjo/gem la presència de’ n Távora a la nostra terra, demano/em que li sia retirada la Creu de Sant Jordi, i que el nostre Parlament reguli, d’una vegada per totes, a fi de que quedi aïllada la crueltat de les corrides de toros de qualsevol expressió artística present i futura.

Aquesta, la meva/nostra condemna moral, espero que us sigui d’utilitat per les fites que ha endegat la vostra associació.

Nom:
Adreça:
Signatura
Data

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s