Heribert Barrera… la veu del català del carrer. 2001

Heribert Barrera… la veu del català del carrer.

barrera-im
Denunciem l’agressió contra la llibertat d’expressió que ha patit el que fou President del Parlament de Catalunya Sr. Heribert Barrera, al suspendre’s l’acte de presentació del seu llibre a l’Ateneu Barcelonès, entitat del que fou president, degut a la pressió de la classe política i de col·lectius radicals.

Barrera, amb una trajectòria política de defensa de les llibertats polítiques del país és objecte d’una campanya per dir el què pensen la gran part dels catalans: que tothom que vingui a viure a Catalunya s’ha d’integrar a la nostra cultura i a la nostra llengua, sinó és així Catalunya desapareixerà com a nació.

Aquesta campanya mediàtica contra la seva persona va tenir com a punt àlgid ahir al vespre, dia 1 de març, quan unes dotzenes d’immigrants il·legals l’intentaren agredir, Heribert Barrera, de 83 anys, va rebutjar entrar a un furgó policial que l’oferiren per preservar la seva integritat física i es va enfrontar dialècticament amb els il·legals. Poca estona abans va ser entrevistat a la cadena SER i es va negar a parlar castellà demostrant un cop més el seu compromís amb la defensa de la llengua del país.

Heribert Barrera ha estat valent al posar per escrit el què molts catalans pensen, potser demanar deures als immigrants no està ben vist però ens hem d’enfrontar amb el problema de la immigració, establir qüotes segons les necessitats laborals i exigir el compliment de la llei i la integració a la nostra cultura i llengua sense que això faci renunciar als seus trets culturals.

L’intent d’agressió contra Heribert Barrera demostra que l’expressió “de fora vingueren que de casa ens tragueren pot ser dramàticament real.

barrera-im

Per la Llibertat d’Expressió.
Per una Catalunya Catalana.
Retem homenatge al patriota Heribert Barrera.
Secretariat d’Unitat Nacional Catalana
2 de març de l’any 2001

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s