València Catalana!

València Catalana!

12001
Aquest 11 de Setembre hem de fer que sigui una jornada de denúncia de l’intent de divisió del nostre país.

Una altra vegada l’atac espanyol contra Catalunya es fa palès al País Valencià. El PP, mitjançant Zaplana amenaça eradicar dels plans d’estudi i dels llibres de text qualsevol menció als escriptors catalans no nascuts en comarques valencianes. Fent ús de la seva prepotència feixista, partit i personatge s’entesten a donar anses al valencianisme caduc de les barraquetes. Recolzant-se en la immigració (Zaplana mateix és un immigrant), tots plegats pretenen destruir la unitat territorial de la nostra pàtria en un dels seus punts febles, utilitzant un cop més les mentides, amb una llengua inventada i una pretesa cultura separada.

Davant d’aquesta provocació hem de respondre contundentment, reafirmant el fet històric de la unitat de la nostra nació, cultura i llengua i amb la perspectiva engrescadora de la seva plasmació política sota la forma d’una República unificada i independent.

El País Valencià és una part inalienable de la nació catalana, tant com ho són les Illes, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord i Central i l’estat sobirà d’Andorra. Per més que ho vulguin negar les potències colonitzadores espanyola i francesa, els Països Catalans així anomenats són una sola nació, són Catalunya.

DEFENSEM LA UNITAT TERRITORIAL, CULTURAL I LINGÜÍSTICA DE LA NOSTRA PÀTRIA ! LLUITEM PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA !

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s