CONTRA EL PREU ABUSIU DEL GAS-OIL

CONTRA EL PREU ABUSIU DEL GAS-OIL

Unitat Nacional Catalana manifesta el seu suport  a les mobilitzacions de pagesos i pescadors i a les anunciades de transportistes i taxistes, per la rebaixa dels impostos sobre el gas-oil.

Considerem que l’augment del preu del gas-oil i la negativa del govern espanyol a negociar obliga i justifica als treballadors afectes a emprendre les accions necessàries de pressió, a fi de fer valdre els seus drets.

Per tant donem suport a les mesures presses i a les que democràticament decideixin emprendre, alhora que demanem comprensió i solidaritat al conjunt del poble del poble català.

Condemnem les agresions a manifestants i les detencions de destacats dirigents, produits pels atacs de les forces d’ocupació, sovint amb el vist-i-plau de la conselleria d’Interior de la Generalitat.

El govern d’Aznar demostra una vegada més el seu lligam amb el gran capital alhora que la seva llunyania dels interesos més bàsics de la població.

Si la Generalitat tingués les competències apropiades i no estigués lligada de peus i mans, no s’hauria donat aquest abús d’impostos, pensem si a més no estiguessim patin l’expoli al qual els espanyols ens tenen sotmesos.

Però no és l’únic atac. El PP lluita aferrissadament per destruir la nostra unitat com a nació (Països Catalans), contra la nostra llengua, la cultura i impulsant un allau migratori sobre la nostra terra d’efectes imprevisibles. Siguem conscients que la lluita dels pagesos i dels pescadors forma part de la lluita de tot Catalunya per redreçar-se política i econòmicament, en la via de la independència. Només alliberant-nos del jou espanyol podrem donar satisfacció a les justes aspiracions del nostre poble a viure dignament del seu treball i del progrés de la nació.

SOLIDARITAT AMB ELS PAGESOS I ELS PESCADORS !
FORA ELS IMPOSTOS DEL GAS-OIL !
FORA EL PP !
CONTRA ELS ABUSOS D’ESPANYA, NOMÉS UN CAMÍ:
LA INDEPENDÈNCIA !

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s