Sant Jordi 2006

Sant Jordi 2006

 santjordi2006

Com cada any, Unitat Nacional Catalana (UNC) va desplegar la seva militància als carrers i places de diverses localitats catalanes per celebrar la diada de Sant Jordi. En total, enguany vam posar quatre parades a Mataró, Barcelona, Esplugues i Vilanova i la Geltrú. Aquesta demostració de capacitat de mobilització i organització va ser considerada molt important,
atès que mai fins ara s’havien posat tantes parades de manera simultània.

Globalment, tot va anar molt bé, tot i algun petit problema amb la parada al cap i casal. En conjunt, centenars de ciutadans s’hi van acostar, van comprar roses i llibres, així com material propagandístic del partit. Es van vendre samarretes, revistes, gorres i tota mena de productes d’UNC, els quals han estat redissenyats i modernitzats, tal com era necessari des de feia temps.

Les parades també van servir per parlar amb ciutadans i ciutadanes interessats en el partit i en el moviment nacionalista 33. Algunes persones van mostrar interès en ajudar la nostra causa i en els dies posteriors es van acordar trobades personalitzades per aprofundir en el tema. Arrel de tot plegat, diverses persones han entrat a militar a UNC, la qual cosa demostra que quan es fan bé les coses els resultats satisfactoris són a curt termini.

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s