Pícnic per l’ensenyança en català. 15 de juny de l’any 2006.

Pícnic per l’ensenyança en català.

El proper divendres dia 16 de juny Carmelo González portarà a terme una vaga de fam de 24 hores a la plaça Sant Jaume de Barcelona, davant del Palau de la Generalitat, per demanar educació en castellà per a la seva filla.

Unitat Nacional Catalana (UNCat) considera intolerable aquesta actitud que fomenta la segregació entre alumnes catalanoparlants i castellanoparlants, i que impedeix l’adaptació lingüística d’aquests últims a la societat catalana no permetent-los que aprenguin la llengua autòctona de Catalunya.

Aprofitem per recordar al senyor Carmelo González que hi ha milers d’escoles a Espanya i Amèrica Llatina on s’imparteix l’ensenyança en castellà mentre que els catalans només tenim les escoles de la nostra terra en la nostra llengua.

Per tot això, hem decidit que el que no mengi ell durant la vaga de fam ens ho menjarem nosaltres. Convoquem als catalans i les catalanes a un pícnic a favor de l’ensenyança en català el divendres dia 16 de juny a la una del migdia a la plaça Sant Jaume. No us oblideu de portar estovalles, entrepans, aperitiu, cantimplores i carmanyoles.

A les escoles catalanes, llengua catalana!

Unitat Nacional Catalana (UNCat)

15 de juny de l’any 2006.

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s