ACCIDENT AL METRO DE VALÈNCIA. 3 de juliol de l’any 2006.

ACCIDENT AL METRO DE VALÈNCIA

Ja feia temps que els treballadors de les línies de ferrocarrils de la Generalitat Valenciana avisaven als seus comunicats que una catàstrofe com la d´avui podia passar: màquines i unitats de tren velles, túnels sense sortides de seguretat i estacions amb una deficient senyalització. I avui per desgràcia allò que deien ha passat: 41 persones fins ara han mort per la incompetència dels polítics de torn. Polítics que només pensen en omplir-se la butxaca però són incapaços de donar una mereiscuda resposta a les necessitats dels ciutadans. Estem indignats perquè els valencians i valencianes no ens mereixem açò. No ens mereixem que vagen acaçant-nos com feres i acabant-nos entre els seus PAIS, les sues urbanitzacions, les seues American´s Cup, les visites del personatge de torn i mentrimentre al sistema escolar públic es dóna classe en barracons tercermundistes, al sistema sanitari públic els valencians van a poc menys que mal morir i ara alguns dissortats acaben així al sistema de transport públic: fins quan? fins quan hem d´aguantar totes aquestes sangoneres professionals de la política?

És hora de canviar i de deixar allò “políticament” correcte.

Unitat Nacional Catalana – València 3 de juliol de l’any 2006.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s