Article aparegut a El Periódico. Novembre del 2006

Article aparegut a El Periódico

A l’edició d’avui dimarts de El Periódico ha aparegut un desafortunat comentari on es qualificava a Unitat Nacional Catalana com independentistes paramilitars . L’article aparegut a la segona pàgina i signat per P.D i M.A. feia referència a la nostra convocatòria de concentració del proper dijous a les 8 del vespre a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona tot reclamant un Pacte Nacional.

Unitat Nacional Catalana és un partit polític independentista democràtic que reivindica un nacionalisme identitari i unitari, no tenim cap relació amb organitzacions paramilitars ni nosaltres ho som. Creiem en la democràcia i rebutgem tota forma de totalitarisme.

Posats en contacte amb la secció de Política de la redacció de El Periódico hem demanat una rectificació que esperem es faci en breu.

 torxes

Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana.

7 de novembre de l’any 2006.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s