Ens heu traït, Catalunya no perdona. Pel Pacte Nacional!

torxes

El 9 de novembre del 2006 UNCat va convocar una concentració contra el rellançament del Govern Tripartit i per un Pacte Nacional.

Publiquem el manifest i les reaccions dels medis de comunicació. La concentració va ser un èxit d’assistència, més de 300 patiotes ens trobàrem per refermar la necessitat d’un Govern Nacional enfront d’un govern partidista .

MANIFEST

Ens heu traït, Catalunya no perdona. Pel Pacte Nacional! 

Catalans i catalanes,

El dia 1 de novembre els resultats de les eleccions van atorgar, per setè cop consecutiu, una majoria nacional en el Parlament que possibilitava la formació d’un govern d’unitat nacional que és, sens dubte, la millor opció per al nostre país. D’ençà mitjan anys 80 que aquesta majoria possible ha estat evitada, tant per CiU com per Esquerra, per interessos partidistes, que han comportat o bé la verinosa influència del PP en la política catalana, o bé, des de l’adveniment del tripartit, que el PSOE, una força espanyolista, hagi fet i desfet, des de la Plaça Sant Jaume, per descatalanitzar i espanyolitzar la nostra nació.

Un cop més, i ja en són molts, ens han tornat a deixar a l’estacada. Esquerra ha optat, com fa tres anys, per pactar amb el PSOE, amb l’agreujant que ara el president serà un personatge que ha votat en contra de la unitat de la llengua, que ha dit que Catalunya no té drets històrics i que ens nega el dret d’autodeterminació.

Ara és l’hora, però, de dir prou. Ara és l’hora que els catalans alcem la veu per cridar, tots junts i ben alt, que no és això el que volem per al nostre país, i que ja no n’esperem res, d’aquests partits que ens han tornat a fallar i que fa anys que no estan a l’alçada. La gent del país havia respost, tot i els desencisos, proporcionant una nova majoria a aquestes dues formacions, tot esperant, a canvi, una aposta decidida per caminar vers l’augment de la sobirania i la recuperació de les nostres llibertats nacionals. Ara ens han tornat a fallar, però han de ser conscients que aquesta haurà estat la seva última oportunitat. El poble català camina vers l’horitzó de la sobirania, amb o sense ells.

Han preferit el partit al país durant dues dècades. Ells han triat aquest camí. Nosaltres n’hem triat un altre: Catalunya.

Us convoquem a la concentració que sota el lema:

Ens heu traït, Catalunya no perdona. Pel Pacte Nacional!

es realitzarà el proper dijous 9 de novembre a les 8 del vespre a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana.

6 de novembre de l’any 2006. 

jaume1 jaume2 jaume3

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s