Trepitgen els nostres símbols. 26 de Gener de l’any 2007 (Aniversari de la Batalla de Montjuic).

Trepitgen els nostres símbols.

Malauradament l’any 2007 no ha començat gens bé a Badalona, almenys per a tots aquells compatriotes qui creiem i defensem els valors de la catalanitat, valors que durant molts anys han estat perseguits i prohibits , valors pels quals molts companys nostres hi han lluitat i fins i tot hi han deixat la vida. Pel que sembla aquesta persecució no ha acabat i s’està tolerant amb la passivitat i també permissivitat de l’ajuntament de la nostra estimada Badalona, de tots és sabut la poca catalanitat de certs elements que circulen per la política catalana, i Badalona, per tant, no n’és l’excepció.
M’explicaré, durant la nit del 31 a l’1 de Gener el monument d’homenatge als defensors de les llibertats de Catalunya de l’Onze de Setembre del 1714 va rebre un atac sense precedents. El màstil i la senyera que presidien el monument foren arrancats.
Han passat ja 26 dies des dels fets i el màstil sense bandera continua a terra sense la intervenció de cap brigada municipal que el restauri amb la senyera al seu lloc original.
Des d’Unitat Nacional Catalana volem denunciar aquests fets execrables efectuats per quatre brètols enemics del poble català i també volem fer una denúncia de la passivitat que s’està demostrant des de l’Ajuntament de Badalona en resoldre aquesta qüestió. La mateixa nit ja es va fer un avís a una patrulla dels mossos d’esquadra, els quals textualment ens van dir “que ja hi farien alguna cosa”.
Vist que no s’ha fet una reposició immediata , cosa que creiem que ja s’hauria d’haver produït, des d’UNCat-Badalona ens veiem obligats a convocar un acte de desgreuge diumenge 28 de Gener a les 11:00 hores del matí a la mateixa plaça, amb la col•locació d’una Senyera estelada en el lloc on abans hi presidia la Senyera Catalana.
Els catalans ja en comencem a estar farts de tanta tolerància als símbols forans i en canvi de tant passotisme de cara als nostres, i es que ja se sap que de fora vingueren que de casa ens tragueren. El que per uns només deu ser un drap de colors, més d’un dels membres del govern del nostre ajuntament així ho deu creure, per nosaltres simbolitza la nostra raó de ser, amb els símbols no s’hi juga i menys amb els nostres. És força trist veure onejar la bandereta de l’estanquera a dalt de tot del nostre ajuntament i en canvi veure’ns desposseïts de la nostre senyera en un lloc tant emblemàtic i sagrat per a tots aquells qui estimem i defensem la catalanitat del nostre poble.
Badalona serà catalana ho no serà, d’això no en tingueu cap dubte.

 

Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana. 26 de Gener de l’any 2007 (Aniversari de la Batalla de Montjuic).

 

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s