Sobre la notícia apareguda a la publicació digital elsingulardigital.cat. Abril del 2007

Sobre la notícia apareguda a la publicació digital elsingulardigital.cat:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=5389

UNCat es desmarca de l’acte celebrat a la Universitat de Barcelona, a la notícia no apareix UNCat però sí a la fotografia, on apareixen companys nostres a l’acte d’ocupació simbòlica de la residència que el Conseller d’Interior Sr. Joan Saura te a Port de la Selva, aquest acte justament es va fer per criticar la relació entre el Sr Joan Saura i els moviments anti-sistema.

Les accions organitzades contra el Sr Saura a la Universitat de Barcelona foren convocades pel Sindicat s’Estudiants dels Països Catalans SEP i per l’Assemblea Llibertària de la Facultat d’Història, organitzacions en cap manera relacionades amb UNCat. Justament UNCat condemna tota forma d’impedir la llibertat d’expressió d’un Conseller de la Generalitat, i constatem un cop més el nostre total distanciament d’aquestes organitzacions anti-sistema.

Unitat Nacional Catalana
www.unitat.cat 
correu@unitat.org

19 d’abril de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s