Assassinats cinc catalans i dos bascos al Iemen pels integristes islàmics. 3 de juliol de l’any 2007.

Assassinats cinc catalans i dos bascos al Iemen pels integristes islàmics. 

Els catalans Maria Isabel Arranz Bocos, Gabriel Tortosa Ortega, Maria Teresa Pérez Ubago, Antoni Pomés Tallo i Marta Borrell Puig, i els bascos Magie Álvarez Calleja i Miguel Essery Arruti han estat assassinats al Iemen a l’esclatar un cotxe bomba al pas d’un comboi de turistes.

Fins aquí pot considerar-se una notícia tràgica de les moltes que el terrorisme fa que cada dia els diaris en vagin plens. Però aquest cop ha afectat de ple a uns ciutadans del nostre país que justament viatjaven al Iemen per conèixer la cultura d’un poble de religió islàmica. La violència que engendra l’integrisme islàmic no ens pot deixar indiferents, no importa si els morts son d’una o altra nacionalitat, es tracta d’una ideologia criminal per què nega les més mínimes llibertats, que no respecta la vida humana de ningú, ni la dels seus seguidors i molt menys dels que consideren infidels.

Demanem a les institucions del nostre país i a totes les formacions polítiques que condemnin l’integrisme islàmic, que siguin perseguits els seus predicadors i clausurats els seus centres de difusió.

No es pot permetre que mentre son assassinats compatriotes nostres alguns individus i formacions polítiques de casa nostra protestin contra les detencions d’integristes islàmics acusats de terrorisme.

Hem d’eliminar definitivament aquesta ideologia totalitària de la nostra societat, no és més que la llavor de l’odi i la discòrdia.

 
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana (UNCat) 

3 de juliol de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s