Aplec de la Unitat. Dia del Partit. 2007.

Aplec de la Unitat. Dia del Partit

El proper 1 de juliol UNCat convoca el primer Dia del Partit sota el lema Aplec de la Unitat.

Amb aquest acte volem simbolitzar la lluita per una Catalunya Independent i Catalana que des de fa més de 7 anys Unitat Nacional Catalana porta a terme, tot continuant la tradició de lluita del separatisme català que des de principis del segle XX ha unit els seus esforços per assolir un projecte unitari. Aquest aplec vol ser un punt de trobada per militants i simpatitzants on poder-nos reunir per unir esforços que ens serveixin per assolir els nostres objectius. Serà una trobada lúdica, de germanor, tot reclamant la Unitat del nacionalisme català per assolir la independència i la catalanitat de la nostra Pàtria.

La trobada es farà al santuari de Sant Pere de Montgrony, a la comarca del Ripollès, el dia 1 de juliol a les 11’30 del matí. Gaudirem d’activitats tradicionals catalanes i després membres del Secretariat Nacional ens parlaran dels objectius d’UNCat, qui som i cap on volem anar. Si el temps ho permet, farem una caminada fins el castell de Mataplana.

Justament hem triat Montgrony i el castell de Mataplana per què simbolitzen la Reconquesta que va permetre la formació de Catalunya com a Nació i com Estat Independent.

Demanem que confirmeu la vostra assistència tot escrivint a correu@unitat.org

Unitat Nacional Catalana – 31 de maig de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s