Vergonya! 8 de novembre de l’any 2007.

Vergonya!

Arran del partit de Champions League entre el F.C. Barcelona i el Glasgow Rangers la capital catalana s’ha vist envaïda de milers d’aficionats britànics, molts d’ells sense entrada per entrar al Camp Nou.

Molts comerços i bars del centre de la ciutat s’han vist obligats a tancar les seves portes per por als aldarulls dels aficionats radicals incontrolats sota els efectes de l’alcohol, ja que molts d’ells han actuat de forma totalment irrespectuosa cap a la ciutat que els ha acollit provocant baralles i altres tipus d’incidents.

Tots sabem el costum que hi ha a determinats països de barrejar el consum d’alcohol amb el futbol, però el que no podem permetre és que les nostres forces de seguretat no rebin ordres d’actuar davant d’aquest tipus de faltes de respecte, que tenen el seu màxim exponent en la imatge que els mostrem, on uns quants d’aquests “hooligans” es dediquen a orinar al monument dedicat a Francesc Macià de la plaça de Catalunya.

Hem de tenir clar que si els aficionats catalans fessin el mateix en una estàtua a una ciutat britànica com a mínim s’endurien una multa. Amb aquesta permissivitat amb el pretext d’un fals progressisme l’únic que aconseguim és que els turistes es pensin que aquí tot s’hi val.

Per això des d’Unitat Nacional Catalana demanem contundència contra aquest tipus d’escarnis, demanem responsabilitats a Assumpta Escarp, la regidora de seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, i exigim que Barcelona deixi de ser la capital mundial del “bon rotllo”.

 

Unitat Nacional Catalana (UNCat)

8 de novembre de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s