Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures. Desembre 2007.

Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures

Unitat Nacional Catalana (UNCat) es va adherir a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir que es va celebrar dia 1 de desembre a la Plaça de Catalunya de Barcelona sota el lema Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures.

Calia demostrar amb la unitat del poble català que estem farts de la situació d’ocupació i despreci envers el nostre país demostrat pels governs espanyols sigui del color que sigui. Per això, i deixant de banda partidismes tots plegats ens vàrem manifestar per dir Prou! 

Unitat Nacional Catalana –

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s