UNCAT RECOMANA UNA ABSTENCIÓ PATRIÒTICA A LES ELECCIONS A LES CORTS ESPANYOLES DEL 9 DE MARÇ DEL 2008

UNCAT RECOMANA UNA ABSTENCIÓ PATRIÒTICA A LES ELECCIONS A LES CORTS ESPANYOLES DEL 9 DE MARÇ 

El Consell Polític d’Unitat Nacional Catalana (UNCat), reunit en sessió ordinària el dia 12 de gener passat a la ciutat de Barcelona, va decidir per unanimitat de tots els seus membres de recomanar l’exercici d’una abstenció activa i en clau patriòtica davant la convocatòria d’eleccions generals a les Corts de Madrid del dia 9 de març proper.

Unitat Nacional Catalana (UNCat) entén que cap de les candidatures presentades a les circumscripcions catalanes no té una voluntat real de trencament amb Espanya ni presenta un programa polític que garanteixi el dret de viure en una Catalunya Catalana, on els valors polítics, culturals i econòmics que configuren la nostra nació en siguin plenament hegemònics en tot el territori que ens és propi.

Davant d’aquest escenari, Unitat Nacional Catalana (UNCat) fa una crida per enfortir un espai polític nacionalista d’arrel identitària, capaç d’oferir respostes sense complexos a les principals preocupacions de la ciutadania, com ara el fenomen de la immigració o la fi del cicle econòmic expansiu.

Unitat Nacional Catalana (UNCat) considera que ara és el moment d’articular un front patriòtic que posi fre a un espanyolisme colonitzador que -entre d’altres agressions i sense cap vergonya- vol laminar la nostra llengua i cultura d’aquells àmbits on relativament hi tenen una presència significativa, com ara en l’ensenyament i en determinades institucions i administracions públiques.

Cridem, doncs, a tots els patriotes catalans a mobilitzar-se per enfortir un separatisme de combat i a manifestar el nostre més ferm rebuig a Espanya, als polítics i partits espanyols i als que voldrien ser-ho, tot abstenim-nos de participar en unes eleccions que no són les nostres.

Com diu la dita popular, d’Espanya ni vent ni gent!

Consell Polític d’Unitat Nacional Catalana. 

Barcelona, 15 de gener de 2008.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s