UNITAT NACIONAL CATALANA (UNCat) ORGANITZA A SITGES UNA CONFERÈNCIA PER DEBATRE ELS EFECTES DE LA IMMIGRACIÓ MASSIVA A CATALUNYA. 19 de gener de 2008.

UNITAT NACIONAL CATALANA (UNCat) ORGANITZA A SITGES
UNA CONFERÈNCIA PER DEBATRE ELS EFECTES DE LA IMMIGRACIÓ MASSIVA A CATALUNYA. 

sitges2

L’agrupament del Garraf-Penedès Unitat Nacional Catalana (UNCat) ha organitzat una conferència pública al voltant dels efectes que pot causar en la identitat nacional catalana l’onada immigratòria que ha patit Catalunya els últims anys, especialment pel que fa a l’arribada massiva de persones de procedència extracomunitària, provinents sobretot del continent americà, del nord d’Àfrica i de països musulmans, així com de l’est d’Europa.

Aquesta nova immigració que presenta una enorme complexitat pel que fa a noves llengües, formes de vida i pràctiques político-religioses ara presents a Catalunya, se suma a la immigració espanyola, que havia arribat a Catalunya sobretot durant la segona meitat del segle XX, fenomen aquest que responia en bona part a una intencionalitat política de règims autoritaris espanyols, com ara el franquista, que fomentaven la immigració castellanoparlant amb la intenció d’espanyolitzar les nostres terres.

Unitat Nacional Catalana és un partit independentista identitari, que reivindica el dret de viure en una Catalunya Catalana, en què els costums, valors socials, cultura i llengua catalanes en siguin hegemòniques en tot el territori de Catalunya, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó.

Unitat Nacional Catalana reclama el dret de totes les persones, amb independència de llur origen o llinatge, a formar part de la comunitat nacional catalana, i per això reclama que Catalunya disposi de competències integrals i exclusives pel que fa a la regulació de la immigració, fomentant mesures de discriminació positiva per als catalans i per aquells immigrants, avui nous catalans, que demostrin la seva voluntat d’integració al nostre poble.

Unitat Nacional Catalana exposarà aquest i altres principis al voltant de la immigració en la conferència pública que tindrà lloc el dissabte dia 2 de febrer, a les 18 hores del vespre, a sala d’actes de l’edifici Miramar, del c. Davallada, núm. 12, de Sitges.

En el transcurs de l’acte, que es convoca amb el lema “CATALUNYA I LA IMMIGRACIÓ: PROBLEMES, REPTES I SOLUCIONS”, hi intervindran l’Àngel Lombarte, membre del Consell Polític d’UNCat, qui analitzarà el fet migratori des d’una perspectiva social i econòmica, i en Xavier Andreu, membre del Secretariat Nacional d’UNCat, qui analitzarà globalment els efectes que ocasiona en el manteniment de la nostra identitat nacional l’onada immigratòria que ha patit Catalunya aquests últims anys.

Gabinet de Premsa d’Unitat Nacional Catalana, Garraf-Penedès.

Vilanova i la Geltrú, a 2 de febrer de 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=JipleFYHqDE#t=17

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s