La droga: gran negoci per els Estats i els Bancs

La droga: gran negoci per els Estats i els Bancs

Hom calcula que cada any ingressen un 7-8% de diners “nous” (emblanquinats) en el volum monetari internacional. Quasi tot ve del narcotràfic, però també d’armament i d’algun altre “negoci menor” tracta de blanques, pornografia…).

A fi que les economies vagin amunt llençant bromera i tenir entretinguda i pagada amb el consum l’estupidetzada ciutadania occidental, governs i bancs van legalitzant bilions de diners negres, “Appanya va bién”.
Els drames personals de les famílies  dels drogaadictes (bàsicament a Occident) i dels petits correus del narcotràfic (carn de canó de les màfies, abandonats durant 10-30 anys en immundes cel·les de presons tercermundistes) són el “precio” que cal pagar “al progreso”, o sia, al culte que pagà d’Occident al seu déu fals, Mammon (les riqueses). Ai, Moloch!

A les presons espanyoles hi ha més droga i més barata que a fora al carrer, Tan gran quantitat no pot entrar a través de familiars. Necessàriament ha d’entrar per conductes més “oficials”.
Tot plegat, fa l’efecte que Institucions Penitenciàries “deixa fer” (o promou) el consum de grogues pels interns a fi de tenir-los més tranquils, amb el consentiment tàcit de la població. Naturalment, els que hi entren la droga (de la que agafen als narcos?) és deuen fer d’or. Si ho penseu i demaneu arribareu a la conclusió de qui són.

Ja vaig fer la mili a una narcocolonia espanyola, Septa (Ceuta). Allí era “vox populi” (confirmat per testimonis de legionaris i per ocasionals detencions a la Península) que els tancs de la Legió, que no passen per duana, introduïen (introdueixen?) massivament droga quan anaven de maniobres a la Península.

I tot així: “Appanya”, una novel·la negra d’Alí Baba i els 40 lladres que, al dir del PP- Marí Aznar en furor electoral “en Appanya el crimen siempre paga i la Kjustissia resplandesse”. Això diuen les teles, si més no. I és que “ellos” són tan honrats com la ciutadania hipnotizada vulgui creure d’aquests professionals del cinisme i la manipulació.

Jaume Tallaferro

Deixa un comentari

Filed under Nació Catalana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s