Antisemitisme a Catalunya

Antisemitisme a Catalunya

Diari de Sabadell: El món estaria millor sense els jueus?

Abdelilah el Aroua: Sí, molt millor. Un món sense jueus seria un paradís.

Diari de Sabadell: O sigui, que el poble jueu està fent mal al planeta sencer.

Abdelilah el Aroua: Exacte. Manen a Amèrica i a Europa i estimen tant els diners que s’ho queden tot.

Diari de Sabadell: En el fons Hitler era un bon tipus?

Abdelilah el Aroua: No estic d’acord a exterminar un poble. Però Hitler va encertar en el seu diagnòstic. Es va adonar que s’estaven quedant tota la riquesa d’Alemanya. Hitler no era tonto ni estava boig. Simplement va tirar insecticida al cuc perquè creixés la planta d’Alemanya.

No són les declaracions de cap dirigent nazi, ni d’un cap-rapat, sinó les declaracions de l’Imam de Sabadell Abdelilah el Aroua, publicades al Diari de Sabadell el passat 18 d’Octubre.

La decissió del Govern Català de portar davant la fiscalia les greus declaracions anti-semites i racistes de l’Imam musulmà ha provocat la indignació de diversos sectors del món islàmic a Catalunya.

Al cap d’alguns dies d’aquestes declaracions, diverses organitzacions de caire polític català varen celebrar una manifestació a Barcelona en solidaritat amb el poble palestí, en aquesta manifestació coincidiren els típics manifestants d’extrema esquerra amb altres d’extrema dreta i diversos representants de l’integrisme islàmic radicat a Catalunya.

A més la Federació Espanyola d’Entitats Religioses Islàmiques ha convocat pel divendres dia 27 a les dues del migdia una pregària musulmana a la plaça de Sant Jaume, com si fos una mesquita a l’aire lliure. L’objectiu és reclamar uns 5.000 milions de pessetes a les administracions catalanes com a suport econòmic per resoldre la falta d’espai per celebrar els rituals islàmics als centres que hi ha a Barcelona.

Ens trobem en un moment que comença a néixer a casa nostra una xarxa d’integrisme islàmic, i es nodreix no sols dels sectors més analfabets i radicalitzats de la immigració musulmana sinó que a més té el beneplàcit i el recolzament de moviments marginals de l’extrema dreta i l’extrema esquerra, alguns fins i tot pretesament independentistes.

Com ja vàrem denunciar al nostre article sobre la Gran Mesquita de Barcelona, dintre d’un document més ampli(Immigració: integració o marginació), el govern i la societat catalana busca interlocutors dintre de la comunitat musulmana radicada a casa nostra en els sectors més retrògrads i anti-democràtics, representats per l’integrisme islàmic, molts cops disfressats sota la capa d’Imam religiosos o delegats de països com Aràbia Saudí on el despreci pels drets humans, i especialment els de la dona, són clamorosos.

Hem de ser conscients que s’ha de respectar la forma de pensar dels immigrants que arriben a casa nostra, però hem de tenir molt clar que primer són els drets humans per sobre de qualsevol consideració religiosa, si la idiosincràsia religiosa d’algun sector determinat d’immigrants xoca frontalment amb els conceptes arrelats a casa nostra de defensa dels drets humans, dels drets de la dona o de rebuig a l’antisemistisme haurem de replantejar la consideració envers aquests sectors. A Catalunya primer hem de ser les persones i els seus drets i no ens podem permetre el luxe d’importar ideologies alienes al nostre poble i negadores de la llibertat.

Volem una Catalunya lliure, amb la possibilitat d’assimilar els corrents migratoris, però si aquests s’oposen als nostres conceptes de llibertat i respecte haurem de lluitar per impedir l’enquistament a la nostra societat de col·lectius feixistitzants i anti-democràtics.

Estem veient com des de sectors anti-democràtics de l’esquerra i de la dreta es vol criminalitzar a tot el poble jueu del conflicte entre l’estat d’Israel i el poble palestí, en aquest procés observem com l’integrisme islàmic juga la seva carta, i fa prosetlisme per arrelar a casa nostra i esdevenir portantveu de la comunitat islàmica. Hem de denunciar aquesta maniobra i defensar la integració de la immigració tot desarrelant-la d’ideologies totalitàries i anti-democràtiques.

Xavier Andreu

Deixa un comentari

Filed under Nació Catalana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s