Conferència CATALUNYA I LA IMMIGRACIÓ. Reptes, problemes i solucions. Tarragona. Dissabte 17 de Maig del 2008

Conferència CATALUNYA I LA IMMIGRACIÓ. Reptes, problemes i solucions
 Dissabte 17 de Maig del 2008 a les 17 h

 

Museu d’Art Modern

Carrer de Santa Anna 8

Tarragona

tarragonag

El 17 de Maig l’Associació Germans Badia amb la col·laboració d’Unitat Nacional Catalana va donar una conferència la ciutat de Tarragona sobre Catalunya i la Immigració, reptes, problemes i solucions. Varen parlar Àngel Lombarte com a ponent i presentador de l’informe sobre Immigració i Xavier Andreu, membre del Secretariat Nacional d’UNCat.

L’exposició es va centrar en un audiovisual presentat per Àngel Lombarte i en una valoració política per part d’en Xavier Andreu, després es va continuar amb un llarc temps d’intervencions del públic assistent.

L’acte va ser seguit per una bona colla de ciutadans de Tarragona preocupats per un fenòmen que ha canviat la fesonomia humana no tant sols de la ciutat sinó de tot Catalunya. La gran part de les intervencions del públic es centraren en la manca d’interès per part de certs sectors de la immigració en reconèixer Catalunya en un país i per donar els passos necessaris per integrar-se, per contra es remarcà que hem de fer tot el possible per què la situació canvii, tant en tenir plenes competències en política immigratòria com en donar el màxim de facilitat d’integració als immigrants que així ho desitgin.

tarragona1 tarragona2

 
 

 

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s