Crema de banderes catalanes a Reus. Demanem justícia! Juny 2008.

Crema de banderes catalanes a Reus. Demanem justícia!

El passat dia 17 de juny un grup d’espanyols varen cremar a la Plaça de Prim de Reus vuit banderes catalanes que penjaven dels fanals. Els autors, celebraven amb la crema de les banderes catalanes la victòria del Reial Madrid a la lliga de fútbol espanyola.

Considerem que és un fet prou greu que mereix la intervenció de la Fiscalia, prou gent ha pagat amb la presó per cremar banderes espanyoles i quan el greuge es fa a Catalunya i els seus símbols difícilment es troben els culpables i se’ls condemna pel seu acte d’ultratge als nostres símbols nacionals.

Hem d’exigir justícia, que els autors siguin detinguts i processats, a casa nostra no hi ha lloc per la gent que desprècia el país i els seus símbols. Hem de posar fre a les agressions contra el nostre país que provenen de gent que viu a casa nostra, cal despertar el nostre orgull nacional i rebutjar a qui no sap conviure amb nosaltres.

Demanem a tots els ciutadans de Reus que denunciin els autors als Mossos d’Esquadra i a la Conselleria de Justícia que ordeni una investigació per detenir als culpables.

Si no s’aturen agressions com aquestes es crearà un clima de divisió al nostre país que pot acabar amb fets molt més greus. Ara que encara hi estem a temps posem fre a les agressions contra els nostre poble amb les eines de la justícia, si aquestes no son prou diligents hi ha el perill que es busquin altres formes.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s