Homenatge al President Macià. 25 de desembre del 2009.

Homenatge al President Macià. 25 de desembre del 2009.

macia2009g

Com cada any Unitat Nacional Catalana ha celebrat el seu homenatge al que fou el nostre President Francesc Macià, l’hem celebrat davant la seva tomba, al Cementiri de Montjuïc i a l’ensems hem volgut recordar els dos patriotes Miquel i Josep Badia, companys del president que foren assassinats pels enemics de Catalunya i de la seva llibertat.

Han parlat en Roger Lluís, membre del Secretariat d’Unitat Nacional Catalana i també en Ferran Margarit. Han lloat el patriotisme, la voluntat de servei al país, la necessitat de continuar el camí traçat, seguir una lluita constant que ens ha de portar a la llibertat de la nostra Pàtria.

L’Homenatge a Francesc Macià i als germans Badia no és un acte de nostàlgia sinó de compromís, de voler demostrar que avui en dia hi ha patriotes que no obliden el seu passat, el nostre passat, però no amb afany de tristor, de nostàlgia, sinó d’esperança, d’esperança en un país lliure, en una Catalunya Catalana que reneixerà de les cendres d’un món vell d’opressió i ocupació.

Vivim en un període històric important, el vell món s’esquerda i hem de fer-nos dignes no tant del nostre passat sinó del nostre futur, hem de lluitar per què Catalunya torni a ser lliure i pròspera.

Fotografies de l’acte:

macia091 macia092 macia093 macia094 macia095 macia096 macia097 macia098 macia099

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s