Comunicat d’UNCat sobre l’article al Directe.cat. Febrer del 2010.

Comunicat d’UNCat sobre l’article al Directe.cat

Havent llegit les afirmacions en l’article ( http://www.directe.cat/puntdemira#qui-es-ruben-novoa ) on es fa esment del posicionament del Sr. Rubèn Novoa i de les seves declaracions posteriors al Twitter referents a la detenció de la jove Ariadna Jové, us fem arribar la nostra total desavinença i malestar respecte al comentari que es fa cap a Unitat Nacional Catalana, on es titlla la nostra organització de xenòfoba, violenta, d’estètica militar i propera al moviment skin. 

Esperem una rectificació al respecte, puig podreu comprovar entrant al nostre lloc web, les activitats que UNCat desenvolupa i porta desenvolupant des de l’any 2000. Hi trobareu també els nostres estatuts i us demanem amb especial èmfasi que llegiu l’apartat dels 40 Punts per la Llibertat. No entenem quina raó ha portat directe.cat! a realitzar unes afirmacions d’aquest caire difamatori. Lamentem el to de l’article donat que directe.cat ha esdevingut un referent per a la nostra gent d’UNCat. 

Trobem molt desafotunades aquestes difamacions i esperem una rectificació per part del vostre diari digital adient i proporcional o ens veurem obligats a emprendre mesures legals per restaurar la nostra dignitat. 

Dimecres 10 de Febrer del 2010 
Roger Lluís i Gol 
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s