Unitat Nacional Catalana no participa en la formació d’una nova Candidatura Independentista al Parlament de Catalunya.

Unitat Nacional Catalana no participa en la formació d’una nova Candidatura Independentista al Parlament de Catalunya.

Unitat Nacional Catalana,organització adherida a la Conferència Nacional del Sobiranisme vol manifestar que no participa en la formació d’una nova Candidatura Independentista al Parlament de Catalunya.

UNCat ha pres part des del primer moment en els debats de la Conferència Nacional del Sobiranisme per tal de cercar la unitat independentista, no creiem que la iniciativa fos senyal de divisió sinó, i ben al contrari, un intent d’aplegar esforços i iniciatives en un objectiu comú: que l’ Independentisme entri al Parlament.

Creiem que cal la unitat dels projectes Reagrupament i Solidaritat Catalana i que conjuntament articulin el pal de paller que serveixi de nexe d’unió del independentisme. És un deure patriòtic la unitat d’acció, cal que els Sr. Joan Carretero i el Sr. Joan Laporta s’esforcin per assolir aquesta unitat, la victòria neix de la unitat,  i no pas de la divisió.

Si no s’aconsegueix aquesta unitat difícilment l’independentisme entrarà al Parlament. Tant sols la unitat ens donarà la força necessària per permetre un moviment fort, cohesionat i ampli.

Per aquestes raons no podem recolzar la creació d’una alternativa electoral diferenciada de Reagrupament i Solidaritat Catalana, la unitat no s’assolirà creant noves candidatures sinó, i tant sols, unint les propostes ja existents.

Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana UNCat
http://www.unitat.cat
28 de juliol de l’any 2010

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s