Comunicat enviat a les Joventuts de R.cat i SCI. 1 de setembre del 2010.

Comunicat enviat a les Joventuts de R.cat i SCI

Des de les Joventuts d’Unitat Nacional Catalana – Nosaltres Sols! sempre ens hem manifestat a favor de la unitat i així ho hem demostrat col·laborant amb diferents associacions juvenils entre les que es troba Joves Reagrupats.

Creiem que ara estem en un moment històric on Catalunya pot obtenir un bon resultat per al procés d’alliberament nacional, és per això que creiem que és un greu error per part de Reagrupament Nacional i Solidaritat Catalana que no arribin a un acord, així com sí ho han fet Reagrupament i Suma Independència, ja que l’únic que faran és dividir el vot independentista, augmentar l’abstenció o el vot útil contra el tripartit.

Així doncs, demanem als companys de Joves Reagrupats i les joventuts de Solidaritat que signin un document unitari on es demani als seus corresponents partits responsabilitat amb Catalunya i una coalició que sigui capaç de portar l’independentisme unitari a la Generalitat per alliberar-la del jou espanyol.

Des de les joventuts de tots els partits, hem de donar exemple d’humilitat i compromís.
Ara és el moment de l’emancipació nacional, el dia de demà nosaltres serem el futur encarregat de portar Catalunya a ser la primera potència a Europa.
Els joves, els braços forts de la pàtria, hem d’estar units contra els atacs a la nostra sobirania i posar-nos d’acord en el que és més important, Catalunya.

Visca Catalunya lliure i catalana!

Joventuts d’Unitat Nacional Catalana 
1 de setembre del 2010 a Barcelona

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s