Luis del Olmo retira el seu programa en castellà “Protagonistas” de l’emissora Ràdio Vic. 2001.

Luis del Olmo retira el seu programa en castellà “Protagonistas” de l’emissora Ràdio Vic

Després de prop d’un any d’acció de la campanya “Ràdio Vic en català”, Onda Rambla ha decidit retirar de la programació de Vic l’espai “Protagonistas” de Luis del Olmo que diàriament s’emetia de 6 a 12’30 hores. Serà substituït per un magazine elaborat des de Vic.

Més informació: http://www.osona.com

Campanya Ràdio Vic en català: http://www.osona.com/radiovicencatala.htm

Amb aquesta petita victòria afegida a l’assolida amb la Campanya per la traducció al català de la pel·l.ícula Harry Potter amb el compromís per part de la productora, Warner Bross, de fer una versió catalana dels propers films es demostra que la mobil·lització dels estaments de la civils de la societat catalana és necessària per recatalanitzar el nostre país.

És penós que el nostre govern només gestioni pressupostos i no sigui capaç ni de tant de sols fer complir les lleis com la de normalització del català o del cinema que han estat aprovades pel Parlament de Catalunya i que son tímids intents de normalitzar el català a la vida de cada dia.

Si volem una Catalunya Catalana ens hem de mobil·litzar, car el nostre govern no lluita pel nostre país sinó per afiançar el Partido Popular toti permetent les constants agressions contra Catalunya i la nostra llengua.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s