Comunicat d’UNCat Unitat NacionalCatalana contra el feixisme i el racisme.

Comunicat d’UNCat Unitat Nacional Catalana contra el feixisme i el racisme.

Davant de les acusacions de que Unitat Nacional Catalana és una organització feixista o xenòfoba fetes o bé des de l’espanyolisme més ranci per desprestigiar l’actual procés sobiranista de Catalunya o des de cercles sectaris de l’extrema esquerra a causa del caràcter unitari i patriòtic, del que UNCat sempre n’ha fet bandera i que a dia d’avui està adquirint la societat civil, Unitat Nacional Catalana declara:

– Que UNCat sempre ha rebutjat qualsevol forma de règim totalitari, també règims feixistes.

– Que UNCat rebutja la xenofòbia tal i com demostra el punt número 2 de la nostra declaració de principis 2. Fent-se portaveu de la voluntat col.lectiva d’un poble que ansia el seu alliberament, Unitat Nacional Catalana obre les seves portes a tots els homes i dones que posin pel damunt de tot aquest ideal, independentment del seu origen, creença o ideologia social.

– Que la valoració que fa UNCat sobre la immigració no és de caràcter xenòfob i/o racista, sinó ans al contrari UNCat està en contra de la colonització, de la immigració massiva i de la immigració com a eina de l’estat espanyol per desnacionalitzar-nos, així doncs, Unitat entén els fluxos migratoris de qualsevol societat i de la situació geogràfica que té Catalunya per això volem una immigració controlada i regulada pel bé de Catalunya, la seva societat i pel bé dels mateixos immigrants.

– Que el lema Catalunya Catalana no expressa res més que la voluntat de catalanitzar Catalunya. Recatalanitzar Catalunya després de l’espanyolització i afrancesament que ha patit, són coses que ja reclamen patriotes com Francesc Macià, germans Badia o Joan Sales.

– Que UNCat, així com l’independentisme en general, és d’esperar, valora els seus col·laboradors i simpatitzants segons la seva implicació a l’hora de treballar per la independència de Catalunya, i no segons les seves vinculacions en el passat, ja que d’aquesta manera mai podríem sumar ni ser majoria.

– Que UNCat no participa en l’organització de cap altre partit i que dóna suport als pactes que puguin arribar CiU i ERC per l’alliberament del país; que sempre ha treballat en aquesta línea i que a nivell social UNCat encoratja a tots els seus militants i simpatitzants a participar a l’Assemblea Nacional Catalana.

– Que UNCat emprendrà mesures legals contra aquells qui titllin l’organització de feixista, d’ultradreta o derivats.

– Que UNCat sempre ha defensat la independència, el catalanisme i la justícia social i així ho seguirà fent de la manera que cregui més adient.

Secretariat Nacional

d’Unitat Nacional Catalana

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s