Trobada del Pi de les Tres Branques. 2000

  Trobada del Pi de les Tres Branques. 2000

La Trobada del Pi de les Tres Branques d’enguany s’ha destacat per una més gran assistència, patriotes vinguts des de Catalunya Nord o el País Valencià varen voler estar al costat dels companys de la Catalunya Central per reivindicar la Unitat de la Nació Catalana.

pi16

  La Missa va ser oficiada pel Bisbe de Solsona, Sr. Deig, que va ser testimoni d’un nacionalisme obert i democràtic tot denunciant les injustícies i agressions enfront la Nostra Nació. Després es varen fer els diferents actes com la ballada de sardanes i els parlaments.

pi15

  El Bisbe de Solsona, Sr. Deig, va reivindicar la Conferència Episcopal Catalana i en tot moment es va solidaritzar amb l’esperit unitari de l’acte de reivindicació de la llibertat de Catalunya. Després dels actes va fer petar la xerrada informalment amb els diferents assistents i va encoratjar a tots plegats a seguir amb la lluita per la llibertat.

pi20

  Unitat Nacional Catalana va instal·lar dues carpes per difondre la nostra organització, també quatre pancartes i dues grans banderes, una estelada i una Creu de Sant Jordi, també hi eren els companys de Llengua Nacional i altres organitzacions i entitats.

pi7

  Els diferents parlaments varen incidir en la necessitat d’unitat per lluitar per la Independència dels Països Catalans.

pi2

  La Trobada del Pi de les Tres Branques ha d’esdevenir un aplec unitari del independentisme, des de les diferents sensibilitats ideològiques hem de reivindicar unitàriament la Independència dels Països Catalans. Tota opció que vulgui prioritzar altres objectius enfront la llibertat de la nostra Pàtria farà el joc als ocupants.

pi4

  La manca absoluta d’incidents va ser prou destacable, la Trobada del Pi de les Tres Branques va creixent en nombre de participants i ha d’esdevenir un dels punts de reunó de tots els patriotes catalans.

pi26

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s