COMUNICAT D’UNITAT NACIONAL CATALANA SOBRE LA “FERIA DE ABRIL” 2001

COMUNICAT D’UNITAT NACIONAL CATALANA SOBRE LA “FERIA DE ABRIL” 2001

Manifestem el nostre rebuig enfront la celebració en terres catalanes (enguany en el Poblenou, Barcelona) de la denominada “Feria de Abril”, per considerar-la un atac a la nostre cultura i un atemptat a la convivència en el nostre país.

Any rere any la FECAC organitza aquesta “feria” on es despleguen activitats anti-catalanes, atiades per entitats marcadament espanyolistes com ara el Fòrum Babel, Convivencia Cívica o l’associació Cervantes, amb la intenció d’atreure la immigració andalusa a postures lerrouxistes.

Ni la FECAC ni el seu president en García Prieto representen, com pretenen, al conjunt de la immigració andalusa, sinó a la minoria més xenòfoba i endarrerida d’aquest col·lectiu. D’aquesta manera la “feria”, enlloc de ser una mostra de la cultura andalusa (que mereix els nostre respecte) esdevé el producte del desarrelament d’una part dels andalusos residents a Catalunya, que busquen en l’espanyolisme més ranci una excusa per no integrar-se en la societat que els ha acollit. Per tant, fem una crida a tots els catalans i catalanes, sigui quin sigui el seu origen, i a les entitats i partits polítics catalans a no participar en aquesta farsa espanyolista i manipuladora dels sentiments del poble andalús.

NO A LA COLONITZACIÓ CULTURAL !
ANDALUSIA ANDALUSA !
CATALUNYA CATALANA !
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana
3 d’abril de 2001

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s