Gran manifestació a Barcelona “per una Nova Cultura de l’aigua” 10 de març de 2002

Gran manifestació a Barcelona
“per una Nova Cultura de l’aigua”

10 de març de 2002

L’aprovació del “Plan Hidrológico Nacional” per part del Govern del PP, amb el suport del Govern de CiU, no ha representat un punt d’inflexió per les ciutadanes i ciutadans de les Terres de l’Ebre i de la resta de Catalunya. Ben al contrari el seguit d’actuacions, tant reivindicatives com culturals, que estan en desenvolupament entren amb més força aquest any 2002.

Paral·lelament, i a partir de l’impuls rebut des de l’Ebre però també des de la Tordera, el Ter, etc més de 100 entitats d’àmbit català hem consolidat amb fermesa, la Xarxa per la Nova Cultura de l’Aigua.

El nostre pensament es concretar en la cultura d’un ús racional i eficient d’un recurs vital i escàs com és l’aigua, la sensibilització de la població, el compliment de les diverses directives europees sobre l’aigua per part dels governs central i autonòmics i la recerca d’alternatives socials econòmiques i ambientals a l’actual gestió d’oferta sense fi que només afavoreix els constructors i ‘productors’ d’aigua, desitjosos d’ampliar els seus beneficis amb l’actual malbaratament, en perjudici de la majoria de la població i del seu medi ambient local i global.

Manifest 
Plataforma en Defensa de l’Ebre.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s