11 setembre 2006

11 DE SETEMBRE DE L’ANY 2006

PROGRAMA D’ACTES D’UNITAT NACIONAL CATALANA

Unitat Nacional Catalana en homenatge als patriotes que lluitaren per la llibertat de Catalunya organitza els següents actes:

Diumenge 10 de setembre

12’00h del migdia

Acte d’Homenatge, ofrena floral i parlament al monument a Josep Moragues situat a la Plaça Pau Vila, entre el Passeig Nacional i l’Avinguda Icària, just darrera l’Escola de Nàutica del Pla de Palau

Dilluns 11 de setembre

00’00h de la nit

Acte d’Homenatge al Fossar de les Moreres en record dels patriotes que van deixar la vida defensant la ciutat de Barcelona de les tropes franco-espanyoles el 1714.

8’00 h del matí

Trobada al monument a Rafael de Casanova per assistir a les ofrenes dels diferents partits i instal·lar la nostra parada a la Ronda de Sant Pere, on es podrà adquirir el nostre material oficial aixi com el darrer número de la revista Pàtria.

14’30 h

Dinar de germanor per a militants i simptatitzants.

ACTES A VILANOVA I LA GELTRÚ

UNITAT NACIONAL CATALANA ORGANITZA UNA
OFRENA FLORAL AL MONÒLIT DE FRANCESC MACIÀ
AMB MOTIU DE L’ONZE DE SETEMBRE

L’agrupament d’Unitat Nacional Catalana de Vilanova i la Geltrú ha organitzat una ofrena floral en homenatge a la figura històrica de Francesc Macià, vilanoví il•lustre i una de les personalitats claus del segle XX en la configuració de l’independentisme contemporani.

L’ofrena tindrà lloc el proper diumenge dia 10 de setembre a les 19 hores, al monòlit ubicat al final de la Rambla de la Pau de Vilanova i la Geltrú. Aquesta ofrena s’emmarca dins dels actes de commemoració de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, jornada que per Unitat Nacional Catalana pren un especial relleu en la reivindicació del dret a viure en una Catalunya lliure, catalana i amb plenitud democràtica.

Unitat Nacional Catalana convida a tots els ciutadans de Vilanova i comarca a assistir a l’ofrena floral i a acompanyar a la delegació del partit que retrà homenatge a Macià. Durant el transcurs de l’acte, intervindrà el representant d’Unitat Nacional Catalana a Vilanova, en Jaume Font, que adreçarà unes paraules als assistents glossant la figura de Macià i de la commemoració de l’Onze de Setembre, vinculant-los a la reivindicació del dret a viure en una Vilanova i en una Catalunya catalana.

Finalment, des d’Unitat Nacional Catalana fem una crida als catalans i en especial, als nacionalistes, a demostrar arreu el sentit patriòtic de la jornada de l’Onze de Setembre, tot participant en els actes independentistes i reivindicatius de caràcter unitari que se celebren arreu del país, i a col•locar en finestres i balcons la bandera quadribarrada catalana i la bandera estelada independentista històrica, de fons blau i triangle blanc.

Unitat Nacional Catalana – 5 de setembre de l’any 2006.

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s