UNCat se solidaritza amb els Mossos d’Esquadra davant la campanya de linxament. 6 de juny de l’any 2007.

UNCat se solidaritza amb els Mossos d’Esquadra davant la campanya de linxament

UNCat se solidaritza amb els Mossos d’Esquadra davant la campanya de linxament que pateixen des de diferents sectors, els quals convergeixen en l’intent de desprestigiar el cos policial català. UNCat considera que des de l’extrema esquerra marginal, el món de la delinqüència i els sectors espanyolistes disfressats de pseudoprogressisme presents a Catalunya hi ha una clara unitat d’acció en aquest aspecte, ja que són sabedors que la nostra policia és un pal de paller important per a la societat catalana. UNCat creu absolutament adequada l’actuació dels agents dels Mossos, qüestionada únicament per interessos anticatalans i antisocials, i se solidaritza amb l’agent agredit en una manifestació violenta i il·legal i amb els altres membres del cos denunciats injustament. Igualment, el nostre partit acusa els partits del tripartit de menysprear el cos policial i d’utilitzar-lo políticament en la seves pugnes particulars.

Ultra això, UNCat recorda la vergonyosa utilització política dels Mossos per part del senyor Joan Saura, conseller d’Interior, durant la celebració de la FIBA Cup a Fontajau (Girona), quan va ordenar comissar pancartes que reclamaven la llibertat de Catalunya pel simple fet que no es correspon amb la ideologia del seu partit. Recordem també que el nostre partit s’ha pronunciat sempre a favor d’un enduriment de les penes per fer front als malfactors que creen inseguretat ciutadana en el nostre país. Als ciutadans ens entristeix molt veure com els delinqüents ja són al carrer poques hores després de ser detinguts, mentre que els Mossos són jutjats injustament per tot un circ mediàtic intolerable en una societat que pretèn ser justa. L’enduriment de penes i el suport incondicional a la
nostra policia són essencials per aconseguir una Catalunya segura per a tots nosaltres. Nosaltres així ho creiem i així ho defensem.

 
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana (UNCat) 

6 de juny de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s