Aplec de la Unitat. Dia del Partit. 1 de juliol de l’any 2007.

Aplec de la Unitat. Dia del Partit

La celebració del Dia del Partit, Aplec de la Unitat, va ser el primer acte d’aquestes característiques que ha celebrat UNCat, prop de 80 militants del partit i les seves famílies ens hem trobat al santuari del Montgrony on hem celebrat una trobada de germanor on hem consolidat el nostre projecte i hem posat la primera pedra d’una Diada que volem tingui continuitat.

L’acte va ser presentat per en Roger Lluís, membre del Secretariat Nacional d’UNCat, i després d’unes paraules de benvinguda va deixar pas a l’actuació d’en Quico Palomar que ens va distreure amb les seves cançons, a continuació en Ramon Sanglas, de Llengua Nacional va solidaritzar-se amb UNCat i el seu projecte tot exposant l’associació Llengua Nacional i la seva revista amb el mateix nom, després intervingué Maria Gol que va recitar amb emoció unes poesies patriòtiques d’en Joan Salvat-Papasseit, Ventura Gassol i altres poetes, per acabar l’acte i abans del cant dels Segadors per part de tots els assistents intervingué en Xavier Andreu, membre del Secretariat Nacional d’UNCat que va explicar la significació de Montgrony dintre l’imaginari mític de la formació de la Nació Catalana i va sintetitzar el projecte d’UNCat, la seva història i cap on ha d’anar.

Vàrem acabar amb un dinar tot esperant que aquest sigui el primer de molts altres Dies Nacionals d’UNCat.

Us hi esperem a tots el proper any!

Unitat Nacional Catalana – 1 de juliol de l’any 2007.

Deixa un comentari

Filed under Activitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s