El 12 d’octubre penja l’estelada al balcó! 2010

El 12 d’octubre penja l’estelada al balcó!

El 12 d’octubre és la data de l’exaltació nacionalista per part d’Espanya on es reivindica tot el seu imperi, el dia de la hispanitat o el dia de la raça, ja que sota el comandament de Cristòfol Colon (un català) els espanyols varen envair les amèriques .

Malauradament el seu imperi ens inclou a nosaltres, Catalunya -exceptuant la Catalunya Nord- i de les seves finestres i balcons hi onejarà la bandera d’Espanya, alguns amb el toro, alguns la monàrquica, altres la preconstitucional, fins hi tot la republicana, però no ens podem deixar enganyar, en totes les seves versions serà la bandera del país que ens té colonitzats.

Com cada any, es cremaran senyeres, estelades i tot allò que ressoni a català, amb el mateix esperit que es va fer amb la llibreria Cu Cut o totes les agressions que durant tot l’any pateix el País Valencià, malparlaran del país on viuen i reclamaran l’espanyolització de Catalunya.

És per tot això que des de les Joventuts Nosaltres Sols! amb el suport d’UNC et demanem que igual que l’11 de setembre, el 12 d’octubre esdevingui un dia reivindicatiu per a tots els territoris de cultura catalana i on els nostres símbols contestin al seu colonialisme.

EL 12 D’OCTUBRE ELS CATALANS NO TENIM RES A CELEBRAR, TENIM MOLT A REIVINDICAR!
EL 12 D’OCTUBRE PENJA L’ESTELADA AL BALCÓ!

Joventuts d’Unitat Nacional Catalana – Nosaltres Sols!

Deixa un comentari

Filed under Comunicats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s